Get in touch!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

KASSA SOFTWARE

UW VOLGENDE KASSA IS ONLINE

KASSA SOFTWARE, ONLINE INZETBAAR

Het draait de afgelopen decennia bij het winkelende publiek om een optimale belevingservaring en uiteraard om gemak. De rinkelende kassa past prima in het authentieke snoepwinkeltje op de hoek.

Wilt u uw bedrijf echter profileren als een zaak van de toekomst, dan is een online kassasysteem de volgende stap. Prosteps heeft ruime ervaring met kassasoftware voor de retail en detailhandel.

Wij richten ons op uw groeimogelijkheden en ontwikelden een flexibel systeem dat met u mee kan groeien.

VOLLEDIG GEINTEGREERD

Webbased pos kassasysteem software maakt het mogelijk om verschillende taken eenvoudig te combineren. Zo kunt u via het systeem naast betalingstransacties ook uw voorraad beheren en bijvoorbeeld uw webshop aanbod aanpassen. Klantenkaarten uitgeven om uw klantrelatie te verstevigen is ook een webbased pos optie.

Goed management gaat gepaard met correcte kennis van de stand van zaken. Kies via uw kassa software voor het downloaden van de heldere rapportages voor actuele cijfers. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat kassa software voor u en uw winkelmedewerkers kan betekenen.

Wij leggen u graag via een online demo uit wat u nog meer van de huidige kassa software voor pc, mac of Ipad kunt verwachten.

FLEXIBEL INZETBAAR

Als u beschikt over meerdere winkelpanden is het zeker handig dat u niet alleen op de toonbank pc kassa software geïnstalleerd heeft. Wij kunnen u adviseren over een multifunctionele inzetbaarheid waarbij u bijvoorbeeld gebruik maakt van de kassa software op de Ipad. Zo hebben uw medewerkers op elk gewenst moment en op elke locatie in de winkel toegang tot het systeem.

De verkoopcommunicatie en het voorraadbeheer van al uw filialen zijn via een onderling verbonden kassasysteem voor mac of pc gemakkelijk te bewerkstelligen. Prosteps inventariseert uw behoeften en toekomstvisie en creëert flexibel inzetbare kasregister software voor zowel mac als de pc.

In de huidige digitale samenleving en winkelbehoeften van de klant is het online aanbieden van productinformatie en uw producten niet meer weg te denken. Met de aankoop en implementatie van een professioneel kassasysteem zet u een belangrijke stap voor het optimaliseren van uw groeipotentieel. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden binnen uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact op met Prosteps en kijk op http://www.tilroy.com

Graag meer info of een demonstratie van onze kassa software voor uw onderneming?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE IT-SOLUTIONS

– THE NEW RETAIL –   

e-Commerce

– WE LOVE ERP –

ERP en WMS

– QLICKVIEW –

Rapportering