Get in touch!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

RETAIL

RETAIL SOFTWARE EN APPLICATIES VOOR DE RETAILER OP WEG NAAR GROEI.

Met 15 jaar sector-ervaring is Prosteps vandaag retailspecialist bij uitstek. Onze IT-oplossingen stimuleren de groei van ondernemingen door bedrijfsprocessen te automatiseren en naadloos op elkaar af te stemmen. Verder bieden we zaakvoerders een optimaal inzicht in de eigen resultaten met uitgebreide rapporteringsmogelijkheden.

Naast deze ‘perfect fit’ IT oplossingen, ontwikkelde Prosteps ook Tilroy, een standaard SaaS product voor online POS en e-commerce, dat een professionele omnichannel aanpak haalbaar maakt voor elke retailer.

OMNICHANNEL IT SOLUTIONS VOOR DE RETAIL SECTOR

Met onze kennis van de productie-, retail- en distributiewereld kunnen we tegemoet komen aan de meest uiteenlopende eisen van onze klanten. Met onze IT-oplossingen willen we hen wapenen tegen de bedreigingen binnen deze sector. Zo streven we – boekjaar na boekjaar – omzetstijgingen na bij onze klanten.

Veel retailers (groothandels, winkelmerken, verdeelcentra, distributeuren, etc) kloppen bij ons aan om de huidige structuur van hun datastromen – intern en extern – te analyseren en te optimaliseren. We bekijken eerst grondig alle processen en houden hierbij rekening met de toekomstvisie van onze klanten. Daarna beoordelen we het bestaande data-platform op efficiëntie, functionaliteit en gebruiksgemak. We leggen de pijnpunten in de informatiestroom bloot en we presenteren een gedetailleerd adviesrapport aan de IT-managers en de directie van onze klant.

TILROY: UW VOLGENDE KASSA IS ONLINE!

Eén onderdeel in het retail software aanbod van Prosteps is de POS of het kassasysteem. Prosteps lanceerde Tilroy: een online Point-of-Sale om omnichannel retail in de praktijk te brengen.

Tilroy POS introduceert een revolutie in de wereld van de POS-systemen. De kassa van de toekomst is online (cloud based) met software die nooit veroudert en kan draaien op om het even welk toestel (klassieke kassa, pc, Android of iOS tablet).

Van zodra u een internetverbinding heeft, kan u inloggen op uw kassasysteem. Geen updates meer nodig: Achter de schermen wordt de functionaliteit continu verbeterd en uitgebreid, zonder dat u er hinder van ondervindt. En dit alles tegen een vast bedrag per maand!

VOORDELEN

Geen lokale installatie meer nodig, een internetverbinding volstaat

U beschikt steeds over de nieuwste versie, zonder dure of ingrijpende upgrades

Alle gegevens zijn steeds up-to-date en online beschikbaar, waar u ook bent

Een beurs of markt in het verschiet? Neem uw kassa mee op uw tablet

OOK VOOR UW E-COMMERCE AMBITIES!

Met Tilroy online POS heeft u de belangrijkste troef al in handen om uw fysieke winkels snel uit te breiden met e-commerce. Tilroy POS en e-commerce draaien immers op hetzelfde platform waarin alle gegevens gedeeld worden. Kortom: omnichannel retail binnen handbereik, van zodra u er klaar voor bent.

Meer info? www.tilroy.com

TESTIMONIAL

“Prosteps gelooft niet in standaardpakketten en dat zou u, als ambitieuze bedrijfsleider, ook niet mogen doen. Ze zijn niet flexibel, vertragen uw processen en dus ook uw groei in een steeds veranderende marktomgeving.”

Peter Demets
Group CIO
AS Adventure

Graag een vrijblijvende analyse van de mogelijke groei van uw onderneming?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE IT-SOLUTIONS

– THE NEW RETAIL –   

e-Commerce

– WE LOVE ERP –

ERP en WMS

– QLICKVIEW –

Rapportering