Get in touch!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

RAPPORTERING

QLIKVIEW IS ‘S WERELDS SNELST GROEIENDE BI-PRODUCT

QlikView stelt zijn gebruikers in staat om alles uit hun gegevens te halen. Voor het eerst hebben alle gebruikers de kracht van realtime bedrijfsantwoorden in handen, zodat ze betere beslissingen kunnen nemen en meteen tot actie kunnen overgaan.

QlikView is eenvoudig te gebruiken en te leren. Het is ontwikkeld voor iedereen en voor elk deel van uw bedrijf. Geen ingewikkelde interface, geen verwarrende schermen en geen mysterieuze opdrachten of query’s. Gewoon aanwijzen en klikken voor al uw bedrijfsantwoorden. De unieke, bekroonde associatieve technologie van Qlikview werkt zoals uw brein werkt. Het biedt met slechts één muisklik toegang tot visueel aantrekkelijke, interactieve dashboards, die iedereen snel kan samenstellen en eenvoudig kan aanpassen. Het is een nieuwe benadering van regels waar zowel bedrijven als intensieve gebruikers van profiteren.

Of uw bedrijf nu een multinational is, uit een enkele werkgroep bestaat of een eenmansbedrijfje is, met QlikView krijgt u de antwoorden die u nodig hebt.
Grote bedrijven met miljarden records vertrouwen erop dat QlikView gegevens en analyses van meerdere afdelingen kan leveren. Werkgroepen gebruiken het voor een alomvattend inzicht in hun unitspecifieke behoeften en op zichzelf staande gebruikers kunnen het in een compacte implementatie inzetten voor al hun gegevens.

Veel grote instellingen vertrouwen op de baanbrekende eenvoud van QlikView en de snelle terugverdientijd.
Het kan meerdere gegevensbronnen koppelen en het integreert eenvoudig met uw bestaande systemen – waaronder traditionele BI-software zoals Cognos, Hyperion en Business Objects.

Steeds meer bedrijven die ouderwetse BI-tools gebruiken, stappen over op QlikView om te kunnen voldoen aan specifieke gebruikersvereisten van afdelingen en zakelijke gebruikers.
Andere ondernemingen zetten QlikView in als het BI-platform van hun keuze nu ze ongekende successen zien met zijn schaalbaarheid, beheerbaarheid en ondersteuning van essentiële standaarden voor architectuur en gegevensbeveiliging.
QlikView biedt ook ongekende implementatie-mogelijkheden, waaronder mobiel, cloud computing, laptop en toegankelijkheid op locatie. Anders dan andere oplossingen die gebruikers beperken tot alleen hun desktop of hun desktop met beperkte internetopties, gaat QlikView waar u heen wilt en biedt het dynamische, interactieve toegang wanneer u dat maar nodig hebt.
U vindt het altijd aan uw zijde, op kantoor, onderweg en in cloud computing

KRACHTIGE, INTERACTIEVE MOBIELE TOEGANG

Mobiele experts hebben niet meer genoeg aan statische rapporten: ze willen toegang tot uitgebreide, realtime-informatie. QlikView is de eerste BI-tool die beschikbaar is als een mobiele applicatie met een echt interactieve ervaring die overal en altijd toegang geeft, terwijl er tegelijkertijd geprofiteerd kan worden van alle voordelen van de eigen functionaliteit van toonaangevende apparatuur.

De voornaamste mobiele platforms worden door QlikView ondersteund, zoals de Apple iPhone en BlackBerry. QlikView voor de iPhone ondersteunt volledig de eigen Multi-Touch-interface en de GPS-functies van de iPhone om de befaamde, toonaangevende interactieve prestaties van QlikView te kunnen leveren.
Het resultaat is een grensverleggende iPhone-applicatie waarmee mobiele gebruikers wereldwijd de kracht van geavanceerde, realtime bedrijfsinformatie in handen krijgen.

ERKENNING UIT DE INDUSTRIE

Toonaangevende brancheanalisten krijgen geen genoeg van QlikView als een BI-oplossing van topkwaliteit:

Gartner noemt QlikView 'baanbrekende technologie' en 'het best presterende BI-platform in de markt'.
Volgens de Aberdeen Group is QlikView de enige 'kampioen' in een veld vol BI-spelers en van alle leveranciers kreeg QlikView van hen de allerhoogste score voor 'Toegevoegde waarde'.

TESTIMONIAL

Prosteps gelooft niet in standaard pakketten en dat zou u, als ambitieuze bedrijfsleider, ook niet mogen doen. Ze zijn niet flexibel, vertragen uw processen en dus ook uw groei in een steeds veranderende marktomgeving.

Peter Demets
Group CIO
AS Adventure

Graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden van Qlikview binnen uw bedrijf of organisatie?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE IT-SOLUTIONS

– YOUR RETAIL INTO DETAIL –

retail oplossingen

– THE NEW RETAIL –

e-Commerce

ERP

– WE LOVE ERP –

ERP en WMS