Get in touch!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

ERP

ONZE KLANTEN WERKEN DE TOEKOMST VOL VERTROUWEN TEGEMOET, VRIJ VAN BELEMMERINGEN IN STRUCTUUR EN FUNCTIONALITEIT VAN DATAVERKEER EN INFORMATIESTROMEN, OOK VOOR HET VAAK GEVREESDE ERP-SYSTEEM.

De Prosteps-aanpak voor het realizeren en implementeren van ERP-toepassingen is bewust radicaal anders. In vergelijking met standaardpakketten draaien wij de denkoefening volledig om en we werken vanuit de specifieke behoeftes van uw bedrijf, in functie van de gewenste evoluties. We doen dat, omdat we er – samen met onze klanten – van overtuigd zijn dat je in de druk-beconcurreerde en veranderende retailmarkt stukken verder komt met een flexibele oplossing die uw groei en werking ondersteunt.

WAT IS EEN ERP SYSTEEM?

ERP staat voor Enterprise Resource Planning en kan gezien worden als software die diverse processen binnen het bedrijf ondersteunt. Het bestaat meestal uit diverse subonderdelen die ieder een specifieke taak ondersteunen. Zo is er een module die bijvoorbeeld de financiële administratie verzorgt, terwijl een andere module zich bezig houdt met het bijhouden van de voorraad.

Wanneer uw bedrijf ook beschikt over een ERP systeem, of u wilt er graag één aanschaffen voor uw onderneming, dan zult u een aantal zaken goed voor ogen moeten houden. Prosteps kan u daar uitstekend bij van dienst zijn.

DE ERP SYSTEMEN BETEKENIS

‘Wat zijn ERP systemen?’ is een belangrijke vraag, wanneer u alles binnen uw bedrijf zo goed mogelijk wilt centraliseren. Binnen een ERP programma kunnen namelijk diverse processen samengebracht worden, zodat bijvoorbeeld gegevens van klanten maar één keer hoeven worden ingevoerd.

Met een ERP systeem wordt daarom een database gehanteerd, die er voor zorgt dat er zo efficiënt mogelijk gewerkt kan worden binnen uw bedrijf of organisatie. Wanneer u graag effectiever wilt ondernemen, dan is een ERP systeem een mogelijkheid om sneller succes te hebben met uw bedrijf.

EEN PROSTEPS ERP OPLOSSING

Dat de ontwikkeling van Enterprise Resource Planning-software vaak een uitvoerig werk is, spreekt in sé in het voordeel van de klant. De functionaliteiten en evolutieve mogelijkheden van een ERP-pakket moeten goed doordacht worden. Gedetailleerde documentatie van de must-haves en de want-to-haves is een essentiële stap voordat men kan overgaan tot ontwikkeling.

De Prosteps-ervaring op dit vlak is voor onze klanten vaak onontbeerlijk om tot de meest optimale toepassingen te komen, die perfect aansluiten bij de actuele wensen, maar die ook toekomstperspectief biedt voor de firma.

ERP-systemen en -suites omvatten project- en workflowbeheer, productassortimentbeheer, administratieve opvolging, boekhoudkundige documentatie, CRM-toepassingen, aansluiting op het operationeel aspect van de logisitiek (planning, voorraadbeheer, traceability), kassa- en bezoekersregistratiemodules en veel meer.

Het kan nooit zo zijn dat u een bestaand standaardpakket volledig benut of dat een bestaand pakket perfect aansluit bij jouw zakelijke en operationele organisatie.

Een oplossing op maat is daarom dé way-to-go wanneer de bedrijfsprestaties niet belemmerd mogen worden door de groeibeperking van softwarepakketten.

PRO ACTIEF

Maak pro-actieve keuzes in functie van een flexibele IT-setup die een toekomst met groeipotentieel ondersteunt.

Of het nu gaat om bezoekersregistratie, de boekhouding, CRM-toepassingen of de administratie; een ERP systeem van Prosteps heeft altijd de juiste oplossing voor u. Maak gerust een afspraak met Prosteps en laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden binnen uw bedrijf of organisatie. Want ook uw bedrijf kan niet zonder resource planning en juist daarom kan Prosteps u uitstekend van dienst zijn.

TESTIMONIAL

Prosteps gelooft niet in standaard pakketten en dat zou u, als ambitieuze bedrijfsleider, ook niet mogen doen. Ze zijn niet flexibel, vertragen uw processen en dus ook uw groei in een steeds veranderende marktomgeving.

Peter Demets
Group CIO
AS Adventure

Graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden van een ERP systeem binnen uw bedrijf of organisatie?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE IT-SOLUTIONS

– YOUR RETAIL INTO DETAIL –   

retail oplossingen

– THE NEW RETAIL –

e-Commerce

– QLICKVIEW –

Rapportering