Get in touch!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

E-COMMERCE

VERNIEUWENDE E-COMMERCE OPLOSSINGEN VOOR DE ONLINE RETAILER

Een e-commerce platform kan – indien goed opgezet – een mooie boost betekenen voor het aantal bezoekers en verkopen in uw winkel en webshop. De minimum vereiste hiervoor is een gestroomlijnde administratie, ordervoorbereiding en voorraadbeheer. Met een omnichannel strategie kunt u vandaag echt het verschil maken : deze plaatst de klant centraal en biedt hem via elk kanaal dezelfde voordelen.

Als omnichannel specialist zijn wij de ideale partner om u bij te staan met onze maatoplossingen en gepersonaliseerd advies.

BEDREIGING OF OPPORTUNITEIT?

Vandaag heeft iedereen de mond vol van e-commerce. Voor de gemiddelde retailer betekent het online kanaal tegelijk een bedreiging als een opportuniteit. Wie niet investeert, loopt immers grote kans om vergeten te worden door de klant die zich meer en meer online oriënteert en vanuit zijn luie zetel artikelen en prijzen opzoekt. Wie wel investeert, staat dan weer voor de uitdaging de juiste oplossing te kiezen. Het aanbod is immers groot, hoe weet u nu welke oplossing werkelijk uw verkoop zal opdrijven?

Prosteps werpt zich op als omnichannel specialist met jaren ervaring. Onze e-commerce oplossingen – zowel standaard (Tilroy) als maatwerk – komen tegemoet aan de meest uiteenlopende eisen van de moderne klant: online en offline voorraden consulteren, click & collect, digitale cadeaubonnen, …

Verder houden wij ook rekening met de mobiele consument en het sociale aspect van het surfgedrag.

e-commerce oplossingen voor de online retailer

STARTEN MET E-COMMERCE

Een e-commerce project manager helpt u om het beste uit uw bedrijf naar boven te halen. Alles begint met een open gesprek waarin uw wensen op tafel gelegd worden. Vervolgens kijken we samen met u naar de beste e-commerce methode voor uw bedrijf.

Overweegt u om uw winkel uit te breiden met een e-commerce platform, dan is het zaak dit grondig voor te bereiden. Prosteps stelde voor u een handige gids op, als leidraad in de voorbereidende fase. Zo ziet u niets over het hoofd en kunt u de opstart aanzienlijk versnellen en de juiste technologische keuzes maken.

Vraag nu uw gratis omnichannel gids aan: “Wie niet web is, is gezien”

TESTIMONIAL

Prosteps gelooft niet in standaard pakketten en dat zou u, als ambitieuze bedrijfsleider, ook niet mogen doen. Ze zijn niet flexibel, vertragen uw processen en dus ook uw groei in een steeds veranderende marktomgeving.

Peter Demets
Group CIO
AS Adventure

Meer weten over een mogelijke e-Commerce oplossing op maat van uw onderneming? 

ONTDEK OOK ONZE ANDERE IT-SOLUTIONS

– YOUR RETAIL INTO DETAIL –

retail oplossingen

– WE LOVE ERP –

ERP en WMS

– QLIKVIEW –

Rapportering